Ringana Hydroserum, de natuurlijke huidlifter

Vergeet cosmetische correcties en botox. Ringana Hydroserum is een zeer voedende crème die rijk is aan waardevolle, hydraterende plantcombinaties die het vochtgehalte van de huid reguleren en zorgen voor een gezonde, soepele huid. De unieke ingrediënten in Ringana hydroserum versterken de huid en hierdoor is deze beter bestand tegen invloeden van buitenaf.

Ringana hydroserumDe hydroserum stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Ook biedt de hydroserum bescherming tegen de vorming van rimpels en een droge huid wordt aanzienlijk verminderd. De hoogeffectieve nanocel emulsie van Ringana transporteert de kleine bolletjes lecithine direct naar de huidcellen, zodat deze gevoed wordt. Dit resulteert in een gladde, gezonde huid voor een stralend uiterlijk.

Over het merk Ringana

Ringana is een Oostenrijks merk dat 100% natuurlijke cosmetica produceert. Uitsluitend de beste ingredienten vinden hun weg naar de productielijn. Doordat de verse cosmetica een beperkte houdbaarheidstermijn heeft, zijn de producten voor de detailhandel niet interessant. Om die reden heeft Ringana ervoor gekozen de producten direct aan de consument te leveren vanuit het de fabriek in Hartberg, Oostenrijk. Wanneer je de Ringana producten koopt, ben je er bij levering zeker van dat het product maximaal tien dagen oud is.

Ringana heeft haar standaard zo hoog liggen dat in sommige gevallen een product tijdelijk niet leverbaar kan zijn. Hoe komt dit? Wanneer een leverancier tijdelijk geen grondstoffen kan aanleveren door bijvoorbeeld een mislukte oogst, neemt Ringana geen genoegen met vervangende ingredienten van een inferieure kwaliteit. Het product is dan tijdelijk niet leverbaar, tot Ringana weer de kwaliteit kan leveren die de klant gewend is van dit topmerk.

De Ringana hydroserum is geschikt voor huidtype 1 en 2

Ingrediënten Ringana hydroserum

Deze serum bestaat volledig uit natuurlijke ingrediënten:

Aloë vera gel, hyaluronzuur, vitamine E, vitamine C, glycerine, lecithine, ceramide III, Totarol, tocotrienol, ectoine, Sepivital, Cetearyl en Sorbitan Olivate (RINGANA Microcell emulgatoren uit olijf), rozenolie. Bekijk hier de volledige lijst van ingrediënten.

Bestel de hydroserum via de webshop

Het glazen flesje met verse hydroserum wordt geleverd in een (biologisch) katoenen Ringana handdoek *

Deze hydroserum is samengesteld uit uitsluitend natuurlijke ingrediënten, zorgvuldig geselecteerd voor een unieke synergetische werkzaamheid. Het resultaat is een stralende huid met minder reliëf en rimpels. De ingrediënten beschermen bovendien de gevoelige huid tegen invloeden van buitenaf.

Bestel Ringana hydroserum in de webshop

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *