Ringana in Nederland, een enorme groeimarkt

In oktober 2014 is Ringana in Nederland gelanceerd. Nadat Ringana jarenlang succesvol is geweest in met name Oostenrijk,
ringana nederlandDuitsland en Frankrijk, is Ringana in Nederland nu ook eindelijk werkelijkheid.

Met slechts een krappe honderd partners is Ringana in Nederland een enorme groeimarkt. De Nederlandse consument heeft een groeiend bewustzijn met betrekking tot gezondheid en dat is alleen maar koren op de molen voor Ringana in Nederland. Een superenthousiast team staat te strappelen om de Nederlandse consument bewust te maken van de waarde van alle Ringana producten.

Steeds meer mensen zien in dat naast een gezond voedingspatroon ook noodzakelijk is om het toiletkastje eens te ontdoen van schadelijke stoffen en stappen over op natuurcosmetica.

Zal Ringana in Nederland net zo succesvol worden?

Aangezien Ringana in Nederland momenteel (november 2014) slechts enkele tientallen echt actieve partners heeft, liggen de kansen dus open voor mensen die gebruik willen maken van de voordelen van het Ringana partnerschap.

Met duizenden actieve partners in Duitsland en Oostenrijk, is het enthousiasme over dit prachtige concept nu overgeslagen naar Nederland, waar de pioniers nu vol passie de prachtige bedrijfsfilosofie overbrengen op de Nederlandse consument.

Je bent natuurlijk niet alleen wat je eet, maar ook wat je op je huid smeert!

Steeds meer bewuste consument

ringana in nederlandJuist een periode als deze, waarin de consument zich steeds bewuster wordt van voor de gezondheid schadelijke ingrediënten in cosmetica, is een uitstekende kans om Ringana in Nederland te lanceren. Waar veel shampoos, deodorants en nachtcrèmes werkelijk verzadigd zijn van de chemicaliën, biedt Ringana pure, verse alternatieven  met alleen natuurlijke ingrediënten, zoals bijvoorbeeld de Ringana shampoo, Ringana deodorant of de crèmeconcentraat voor vier verschillende huidtypen. Ook de tandpasta’s uit de supermarkt bevatten talloze schadelijke stoffen, waaronder fluoride. De Ringana tandolie, veruit het populairste product van Ringana, is hiervoor een uitstekend alternatief, maar dan zónder al deze schadelijke stoffen.

>> Lees hier meer over partner worden van Ringana

 

3 reacties

 1. zur Kleinsmiede

  Ik heb een vraag , zit de geurstof limone in jullie producten ?
  Ben ik allergisch voor .Het vreemde is dat het in heel veel natuurlijke
  cosmetica zit .
  Met vr gr Carla

  • Dag Carla, ik neem aan dat je de geurstof limoneen bedoelt. Die komt inderdaad van nature als terpeen voor in planten. Ik durf het niet met zekerheid te zeggen of deze in de cosmeticaproducten voorkomt, dus ik heb de vraag even bij Ringana neergelegd. Ik kom er zo spoedig mogelijk op terug, Carla!

   • Carla, aangezien er bij alle Ringana producten gebruik wordt gemaakt van werkzame plantenstoffen, is de kans aanzienlijk dat er ook gebruik wordt gemaakt van limoleen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *