Ringana Kuur Concentraat pro, de natuurlijke botox

ringana kuur concentraat proDe Ringana Kuur Concentraat pro beschermt de huid tegen een teveel aan ‘dagelijkse stress’ en geeft een stralend effect omdat zij diep inwerkt op de huidlagen en rimpels. Voor deze unieke werking is een unieke glucosederivaat verantwoordelijk dat een uitzonderlijk effect heeft op de energiehuishouding van de huidcellen en op bijna magische wijze de synthese van collageen en elastine in de huid reactiveert. In combinatie met de andere natuurlijke ingrediënten, zoals amaranth-olie, kurkuma en klaverblad, is dit topproduct een ware weldaad voor de gestresste huid.

Gebruik van Ringana Kuur Concentraat pro

Voor een structureel steviger huid met sterke weefsels is het aan te raden meerdere malen per jaar een ‘kuurtje’ te doen met de Kuur Concentraat pro. Het beste resultaat krijg je door de volgende procedure te volgen:

– Gebruik eerst het peeling masker voor het eerste gebruik van Ringana Kuur Concentraat pro om de dode huidcellen te verwijderen.

– Gebruik vervolgens de verzorgende Ringana Reinigingsmelk om de huidporiën te ontdoen van make-upresten en andere vervuiling van buitenaf, zoals bijvoorbeeld uitlaatgassen.

– Breng vervolgens de Ringana Kuur Concentraat pro aan op de gewenste zones door deze zachtjes in te masseren met de vingertoppen.

Ringana Kuur Concentraat pro heeft ook een verstevigend effect op de hals en het decolleté.

Ingrediënten

Neodermyl, extract van de worstenboom (ja, echt waar!) Kigelia africana, aloë vera, fytosomen met tijgergras-, geelhout- en paardenkastanje-extract, ectoïne, bioflavonoïde uit citroenschil, stamcellen van de gardenia, zee-venkelextract, extract van de Spaanse lavendel, hibiscusextract, superoxide-dismutase, tormentilextract, Matkibonenextract, myrobalaanboom-extract, hyaluronzuur, ceramide. Bekijk hier de volledige lijst met ingredienten van dit product.

Ervaring met Ringana Kuur Concentraat pro

Wanneer je de geadviseerde procedure handhaaft geef je je huid een enorme oppepper. Het resultaat met de Kuur Concentraat pro voelt als een professionele huidbehandeling in een kliniek, maar deze is volledig natuurlijk en bovendien scheelt het me honderden euro’s. Fanny G.- via e-mail

Ringana Kuur Concentraat Pro verkrijgbaar via de webshop

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *