Ringana Lichaamstoner pro, voor een jonge, strakke huid

Ringana Lichaamstoner pro is een volledig natuurlijk huidverzorgingsproduct dat speciaal is ontwikkeld voor vrouwen boven de 30. De behandeling van kleine rimpeltjes en een slapper wordende huid was nog nooit zo eenvoudig én puur. Ringana Lichaamstoner pro kalmeert je huid waar deze branderig of geirriteerd is en houdt deze jong, elastisch en sterk.

Ringana lichaamstoner proDe werkzame stoffen van Ringana Lichaamstoner pro

Dit product bestaat uit slechts zes natuurlijke ingrediënten, wat de puurheid van dit product al aangeeft: gotu kola, ectoïne, glyceryl glucoside, sneeuwalgenextract, sacha inchi-olie.

De gotu kola beschikt over kracht anti-aging eigenschappen en is rijk aan aminozuren, bètacaroteen, krachtige fytochemicaliën en waardevolle vetzuren. Daarnaast heeft guto kola ook een sterk kalmerende werking op ontstekingen.

De ectoïne in de Ringana Lichaamstoner pro is een actief ingrediënt dat de huid beschermt tegen stress, UV-straling (blokkeert de UV-stralen niet, zoals reguliere zonnebrandcrèmes) en uitdroging. Bovendien stabiliseert het eiwitten en andere cellulaire structuren in de huid, waaronder collageen.

Glyceryl glucoside is een natuurlijk ingrediënt dat de vochtbalans in de huid handhaaft.

Het sneeuwalgenextract staat bekend om te beschermen tegen huidveroudering en geeft de huid soepelheid en stevigheid.

Sacha inchi-olie bevat ruim 48% omega 3-vetzuren (alfa-linoleenzuur), 35% omega 6 (linolzuur) en 9% omega 9 (oliezuur). Daarnaast bevat de olie ook de vitamine A en vitamine E, en ook heeft de olie een aangename smaak.

Natuurlijk voldoet ook dit verzorgingsproduct aan de buitengewoon strenge Ringana standaard, waarbij uitsluitend de meest kwalitatieve ingrediënten terecht komen in het productieproces. Alle ingrediënten zijn 100% natuurlijk en zelfs vers op het moment dat ze verwerkt worden. Op het moment dat je de Lichaamstoner thuis gestuurd krijgt, ben je ervan verzekerd dat deze maximaal tien dagen daarvoor is geproduceerd en verpakt. Supervers en optimaal werkzaam dus! Bekijk hier de volledige lijst van ingrediënten.

Ervaring met Ringana Lichaamstoner pro

Ik had door mijn stressvolle baan al vrij vroeg last van rimpeltjes en slappe huid, met name in de hals. Ik schat vanaf mijn dertigste. Jarenlang heb ik, ja zo noem ik het nu, rommel op mijn lichaam gesmeerd. Toen mijn zus me enkele maanden geleden de Ringana Lichaamstoner pro voor mijn verjaardag gaf, kwam ik binnen een week al tot het inzicht dat dit mijn lievelingsproduct zou worden. De huid in mijn hals werd strakker en elastischer en die andere crèmepjes, tja, die heb ik maar snel in de vuilnisbak gekieperd. Ellen v.d. F – via e-mail

Ringana Lichaamstoner Pro verkrijgbaar in de webshop van Ringana 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *