Ringana Lotion voor mannen voor pure, natuurlijke gezichtsverzorging

Ringana Lotion voor mannen is speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid, die op veel punten flink verschilt van de tere vrouwenhuid. De structuur van de mannenhuid is veel grover en vergt een heel andere verzorging dan de vrouwenhuid.

ringana lotion voor mannenDe lotion voor mannen is uitermate geschikt om de huid te verzorgen na het scheren. Het geeft de huid weer frisheid, vitaliteit en energie. Waar bij reguliere scheerschuim de veelgehoorde klacht uitdroging is, biedt de Ringana Lotion voor mannen een heerlijk hydraterend effect.

De lotion bestaat uit een emulsie van onder andere avocado-olie, teunisbloemolie, gemberextract, tarwe-eiwitten en cafeïne. De ingrediënten worden makkelijk opgenomen door hun natuurlijke oorsprong en revitaliseren en hydrateren de huid effectief.

Toepassing van de Ringana Lotion voor mannen

Breng na het scheren de lotion aan op de huid en hals en masseer deze met cirkelvormige bewegingen lichtjes in.

Belangrijk bij het gebruik

Zorg dat het pompje na gebruik schoon is. Na het openen van de verpakking is de inhoud 2 ½ maand bruikbaar.

Tips bij het gebruik van Ringana Lotion voor mannen

De Ringana lotion voor mannen is ook prima te gebruiken als basis voor make-up en biedt tevens verzorging bij een vettige of geïrriteerde huid.

Werkzame stoffen                                   

Avocado-olie, jojoba-olie, shea butter, teunisbloemolie, macadamia notenolie, borage olie, bisabolol, co-enzym Q10. Bekijk hier de volledige lijst met ingrediënten.

Gebruikerservaring

Voorheen had ik na het scheren had mijn huid altijd een trekkerig gevoel, met name in mijn hals. Ik smeerde dan altijd vaseline op mijn gezicht en hals. Toen ik las over de giftige stoffen die er allemaal inzitten ben ik op zoek gegaan naar een natuurlijk alternatief. De Ringana Lotion voor mannen geeft een veel aangenamer gevoel na het scheren en het is nog volledig natuurlijk ook. Vincent v/d E. – via e-mail.

Wist je dat

Ringana lotion voor mannen ook zeer geschikt is voor vrouwen? Deze is namelijk ideaal om als basis make-up te gebruiken.

Ringana lotion voor mannen verkrijgbaar in de webshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *