Ringana Oogcontourenserum

Het Ringana oogcontourenserum is een uiterst effectieve emulsie, die de lijntjes en rimpeltjes rond de ogen aanzienlijk kan verminderen. Natuurlijk bestaat de Ringana Oogcontourenserum, net als alle andere Ringana cosmetica, volledig uit pure en natuurlijke ingrediënten, rechtstreeks afkomstig uit de natuur.

De werking van Ringana oogcontourenserum

ringana oogcontourenserumDe oogcontourenserum bevat een speciaal algenextract dat de functie van de kleine bloedvaatjes, direct rond de ogen, stimuleert. De aloë vera heeft vooral een rustgevende functie voor de huid, want deze heeft een verzachtend effect op de geïrriteerde huid. Aloë vera staat bekend om de eigenschap dat het ‘de brand uit de huid haalt’. Het co-enzym Q10 heeft tal van regeneratieve eigenschappen, waardoor de jeugdige frisheid van de huid rond de ogen wordt hersteld.

Gebruik

Reinig de huid met Ringana reinigingsmelk alvorens het aanbrengen van de oogcontourenserum. Breng de oogcontourserum ’s morgens en ’s avonds kloppend aan rond de ogen. Masseer vervolgens het Ringana crèmeconcentraat in op de huid rondom de ogen.

Belangrijk bij gebruik Ringana oogcontourenserum

  1. Houd de verpakking en vooral het pompje altijd schoon.
  2. Na openen van de verpakking is de oogcontourenserum maximaal 2 ½ maand houdbaar.

De Ringana oogcontourenserum vormt een uitstekende combinatie met de Ringana structuurlipiden. Ooglijntjes worden gereduceerd door de oogcontourenserum, terwijl de structuurlipiden het oppervlakkige huid verstevigen en voorzien van waardevolle voedingsstoffen.

Werkzame stoffen

Aloë vera, macadamia-notenolie, algenextract, Sepilift, kiezelzuur, ectoïne, olijfbladerenextract, aescine, co-enzym Q10, hyaluronzuur, Sepivital. Bekijk hier de volledige ingrediëntenlijst van dit product.

Gebruikerservaringen

Ik heb altijd flinke kringen rond mijn ogen gehad, zeker na een avondje doorzakken. Met de Ringana oogcontourenserum ben ik goed in staat de fijne lijntjes aanzienlijk te verminderen. Ik breng de emulsie tweemaal daags aan rond mijn ogen en ik zie er een paar jaar jonger uit haha. M. Simons via e-mail

Ringana oogcontourenserum verkrijgbaar in de webshop

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *