Ringana PACK antiox, bescherming tegen vrije radicalen

De Ringana PACK antiox is een veelzijdig supplement dat het lichaam voorziet van alle essentiële voedingsstoffen en antioxidanten (zie ORAC waarde). De uitgekiende bestanddelen zijn bijzonder goed op elkaar afgestemd waardoor alle ingrediënten optimaal worden opgenomen door het lichaam.

Ringana Pack antioxNiemand heeft een perfecte leefstijl en iedereen zondigt weleens met ongezonde voeding. Hierdoor zal je niet altijd alle benodigde vitamines en mineralen binnen krijgen. Met dit Ringana supplement ben je altijd verzekerd dat je voldoende antioxidanten krijgt en een stevige basis hebt. De Ringana PACK antiox is hét alles-in-één supplement voor de mensen die graag een gezonde levensstijl volgen.

Gebruik van de Ringana PACK antiox

Meng eenmaal daags de inhoud van een sachet naar smaak met water en drink deze op. Om de inhoud van het sachet eenvoudiger te mengen met het water kan je de Ringana Shaker gebruiker (deze kun je in de webshop bestellen). Ter variatie kan het supplement ook door de yoghurt of door vruchtensap worden geroerd. Ringana PACK antiox kan je op elk willekeurig moment van de dag innemen.

Belangrijk bij het gebruik

De Ringana PACK antiox is geschikt voor diabetici. Dit supplement is volledig vrij van gist, melkproducten, synthetische vitaminen, natuurlijke of synthetische aroma’s en smaakversterkers, conserveringsmiddelen, kleurstoffen en gelatine. Het product is 100% veganistisch en vrij van genetisch gemanipuleerde grondstoffen. De smaak is dan ook alleen die van de pure ingrediënten, rechtstreeks uit de natuur.

Ringana shakerIngrediënten

Ananasvruchtpoeder, zwartebesvruchtpoeder, fructose, calciumcitraat, quinoakiempoeder, magnesiumcitraat, acerolasappoeder, açaisappoeder, goji-bessenextract, xanthaan, gemengde plantentocoferolen, granaatappelschilextract, rodedruivenextract, groenethee-extract, Tagetesbloesemextract, kurkuma-extract, zwartevlierbessenextract, co-enzym Q10, aloë vera bladgelconcentraat, zinkgluconaat, mangaangluconaat, kopergluconaat, chroomchloride.

Gebruikerservaring

Het geeft me een heerlijk rustig gevoel dat ik zeker weet dat ik dagelijks voldoende antioxidanten binnen krijg. Voor mijn werk ben ik vaak onderweg en maak lange dagen. Bij de lunch roer ik dan mijn Ringana PACK antiox door mijn yoghurt en ik kan er weer tegenaan. Magda V., Utrecht

Ringana Pack Antiox verkrijgbaar in de webshop van Ringana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *