Ringana PACK balancing voor een uitgebalanceerde gezondheid

De Ringana PACK balancing is een supplement dat volledig bestaat uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, afkomstig uit de biologische landbouw. De werking van dit unieke supplement is gebaseerd op krachtige vitaminen, mineralen en sporenelementen, allemaal vers uit de natuur.

Ringana Pack BalancingMet dit supplement haal je een volledige ‘groententuin’ in huis. Alle voedingsstoffen voor een goede gezondheid zitten in de Ringana PACK balancing. Of je nu een drukke leefstijl hebt of een sedentaire leefstijl, je bent er altijd van verzekerd dat je lichaam voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. En het belangrijkst: dat deze voedingsstoffen allemaal puur natuur zijn en geen chemische bestanddelen bevatten.

Gebruik Ringana PACK balancing

Verdun eenmaal daags de inhoud van een sachet naar smaak op in een glas water. Ter variatie kan men de inhoud van het sachet ook toevoegen aan yoghurt of vruchtensap. De Ringana PACK Balancing kan op ieder moment van de dag worden gedronken.

Je kunt de Ringana PACK balancing bestellen in de webshop.

Belangrijk bij het gebruik: De PACKS zijn geschikt voor diabetici, maar niet bedoeld voor kinderen. De supplementen zijn volledig vrij van gist, melkproducten, synthetische vitaminen, conserveringsmiddelen, kleurstoffen en gelatine en zijn 100 % veganistisch. Ook zijn de Ringana PACK balancing vrij van genetisch gemanipuleerde grondstoffen en bevatten geen kunstmatige of natuurlijke aroma’s en smaakversterkers. De smaak die je proeft is rechtstreeks afkomstig van de natuurlijke ingrediënten.

Tip: in combinatie met de Ringana PACK antiox kan een nog krachtiger resultaat bereiken.

Ingrediënten PACK balancing

Calciumcitraat, tomatenextractpoeder, magnesiumcitraat, Lithothamnium calcareum algenpoeder, quinoakiempoeder, acerolasappoeder, kamutgrassappoeder, gerstegrassappoeder, zeezout, daslookpoeder, gemengde plantentocoferolen, Spirulina-algenpoeder, A.F.A.-algenpoeder, Chlorella-algenpoeder, brandnetelbladpoeder, ijzerpyrofosfaat, zinkgluconaat, Matchatheepoeder, mangaangluconaat, kopergluconaat, chroomchloride

Gebruikerservaring:

Als fanatiek sporter ben ik altijd bezig geweest mezelf min of meer uit te putten. Nadat ik een lifestylecoach had ingeschakeld maakte zij mij erop alert dat dit niet goed was voor mijn bijnieren. Nu sport ik minder en gebruik ook de Ringana PACK balancing. Ik bruis werkelijk van de energie en merk met name in de loop van de dag, wanneer ik normaal een dipje had, dat ik meer energie heb. Victor B. N-Holland

Ringana Pack balancing verkrijgbaar in de webshop van Ringana

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *