Ringana PACK Cleansing voor extra support bij stress

Ringana PACK Cleansing is uitermate geschikt voor mensen met een druk leven. De drukke samenleving heeft natuurlijk zijn weerslag op de gezondheid en regelmatig kan de stress letterlijk zwaar op de maag liggen. Langdurige stress kan het lichaam uitputten en juist dan kan Ringana PACK Cleansing het lichaam voorzien van de voedingsstoffen die nodig zijn om de stress het hoofd te bieden.

ringana pack cleansingHoe werkt Ringana PACK Cleansing precies?

De Ringana PACK Cleansing is een voedingssupplement speciaal ontwikkeld voor mensen met een druk bestaan. Het supplement voorziet het lichaam van de meest essentiële voedingsstoffen om te herstellen en tal van lichaamsfuncties te ondersteunen.

  • De havervezels ondersteunen een goede spijsvertering.
  • Calcium ondersteunt de werking van tal van lichaamsenzymen.
  • De vitamines B1, 5, 6 en 12 en vitamine C, mangaan, magnesium, koper en calcium dragen bij aan een normaal energiemetabolisme.
  • Het mineraal zink draagt bij aan een normaal vetzuurmetabolisme.
  • Vitamine B6 draagt bij aan een normale eiwit en glycogeenstofwisseling.
  • Betaïne draagt bij aan een normale homocysteïnespiegel.

(volgens de Verordening European Health Claims)

Gebruik Ringana PACK Cleansing

Voeg eenmaal daags vóór de maaltijd een sachet Ringana PACK Cleansing toe aan een glas water of vruchtensap. Drink daarna nog minstens een glas water. Je kunt de Ringana shaker gebruiken om de sachets optimaal op te lossen in het water of vruchtensap.

Wanneer men Ringana PACK Cleansing voor het eerst gebruikt, is het aan te raden de eerste dagen te starten met een half sachet, aangezien het lichaam mogelijk moet wennen aan de extra vezels.

Ringana shakerIngrediënten

Citrusvezel, suikerbietmelasseextract, fructose, vijgenvruchtpoeder, baobabvruchtpoeder, haverzemelen, calciumcitraat, acaciavezel, konjakwortel, magnesiumcitraat, quinoakiempoeder, acerolavruchtensappoeder, rodebietenwortelpoeder, gemengde plantentocoferolen, gefermenteerd rijstzetmeel, Lactobacillus acidophilus, Bacillus coagulans, zinkgluconaat, mangaangluconaat, kopergluconaat, chroomchloride

Gebruikerservaringen

Het afgelopen half jaar heb ik op het werk veel moeten overwerken en dat ging me niet in de koude kleren zitten, zeg maar. Het was echt doorhalen tot elf uur ’s avonds en na twee maanden zat ik er helemaal doorheen. Mijn zus maakte me alert op de Ringana voedingssupplementen. Ik ben haar dankbaar, want door de Ringana PACK Cleansing raakte ik beter in staat om te gaan met stress. Ik merkte dat mijn lichaam het langer volhield. Natuurlijk is het niet slim om door te gaan op een voedingssupplement, maar voor tijdelijk is dit zeker een topsupplement! Mark H. via e-mail

Ringana PACK cleansing verkrijgbaar in de webshop van Ringana

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *