Ringana PACK D-etary

Ringana PACK D-etaryRingana PACK D-etary is een sensationeel mengsel van de hoogste kwaliteit ingrediënten voor duurzame en natuurlijke ondersteuning voor gewichtsbeheersing. Schoonheid komt natuurlijk van binnenuit. Deze mix van ingrediënten zoals dennen-olie en groene bonenextract, in combinatie met baobab en konjac mannan in PACK D-etary biedt op een natuurlijke manier ondersteuning bij het afvallen.

Ringana PACK D-etary dosing

Los tweemaal per dag de inhoud van een pack in een glas water en drink dezeRingana shaker een half uur vóór de maaltijd op. Gebruik voor de beste resultaten de originele Ringana shaker. Na het nemen van de PACK is het raadzaam om nog een glas water te drinken.

Belangrijk voor de gebruiker

De Ringana PACK D-etary is geschikt voor diabetici. Niet bedoeld voor kinderen. Voor optimale opname: vrij van gist, melk- en tarweproducten, conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Gelatinevrij, 100% veganistisch. Vrij van genetisch gemodificeerde grondstoffen. Ringana PACK D-etary bevat geen chemische stof of natuurlijke smaakstoffen of smaakversterkers, zodat ze net zo smaken als de natuurlijke ingrediënten.

Bij veel gebruikelijke dieten zijn de resultaten meestal maar van tijdelijke aard. Een crashdieet bijvoorbeeld, zorgt er vaak voor dat het lichaam in de overlevingsmodus schiet waardoor stress wordt veroorzaakt. Wanneer men dan stopt met dieten, komt het gewicht er vaak weer snel aan, plus rente. Bovendien raakt de schildklier vaak ontregeld, waardoor het metabolisme van het lichaam wordt vertraagd.

Ringana shakerTips

Het product in poedervorm kun je natuurlijk ook  toevoegen aan je yoghurt, melk, vruchtensap of sojamelk, gewoon wat jij lekker vindt. Of je kunt het ook combineren met wat yoghurt voor een heerlijke sladressing of door je fruitsmoothie. Om optimaal gebuikt te maken van de vitamine C, raden wij aan om Ringana PACK D-etary niet tegelijk met een ander Ringana PACK in te nemen, maar op een ander moment van de dag.

Ringana PACK D-etary verkrijgbaar via de webshop van Ringana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *