Ringana PACK energy voor een beter uithoudingsvermogen

Ringana PACK Energy is een supplement dat garant staat voor vitaliteit en energie. In de PACK energy zijn alle goede bestanddelen uit de natuur samengevoegd om je een enorme energieboost te geven. De formule is gebaseerd op een mengsel van essentiële vitamines, waardevolle mineralen, allemaal afkomstig uit de beste voedingsproducten uit de natuur voor de beste opneembaarheid.

Ringana pack energyDe Ringana PACK energy is met name geschikt voor mensen met een zeer actieve levensstijl, zoals sporters, mensen die lang en intensief werken en een verhoogde behoefte hebben aan waardevolle voedingsstoffen.

Gebruik Ringana PACK energy

Los ’s morgens de Ringana PACK energy naar smaak op in water in de Ringana shaker (bestellen in webshop). Je kunt de shake bij het ontbijt opdrinken.

Ringana PACK energy is geschikt voor diabetici en niet bedoeld voor kinderen. De supplementen zijn volledig vrij van gist, melkproducten, synthetische vitaminen, anabole steroïden, conserveringsmiddelen, kleurstoffen en gelatine. Bovendien zijn de ze 100 % veganistisch en vrij van genetisch gemanipuleerde grondstoffen. RINGANA PACKS energy bevatten ook geen chemische of natuurlijke aromastoffen en smaakversterkers. Qua smaak proef je dus niets anders dan de natuurlijke ingrediënten.

Mensen met een allergie, zwangere vrouwen, moeders die borstvoeding geven en mensen onder behandeling van een arts, worden met klem geadviseerd eerst contact op te nemen met hun arts, alvorens zij aanvangen met intensief sporten of het volgen van een dieet in combinatie met de PACK energy.

Een nog krachtiger resultaat bereik je met een combinatie van Ringana PACK energy met de Ringana PACK antiox.

Ringana shakerIngrediënten

Bananenpoeder, isomaltulose, fructose, gele-erwtenproteïne, calciumcitraat, magnesiumcitraat, D-glucosamine hydrochloride, echt haverextract, taurine, D-ribose, L-glutamine, L-carnitinetartraat, creatine, alfa-ketoglutaarzuur, quinoakiempoeder, L-arginine, L-lysine hydrochloride, acerolasappoeder, N-acetyl-L-cysteïne, macawortelextract, gemengde plantentocoferolen, zinkgluconaat, bourbonvanillepoeder, mangaangluconaat, kopergluconaat, chroomchloride

Gebruikservaring

Als fanatiek sporter ben ik toch wel zo’n 5 a 6 keer per week in de sportschool te vinden. Ik gebruik de Ringana PACK energy nu zo’n 3 maanden en ik merkte al vrij snel op dat ik meer energie had. Ik ga altijd na mijn werk sporten ’s middags, maar was voorheen niet goed in staat er dan nog volledig voor te gaan. Nu haal ik meer uit mijn training en ik merk ook dat ik beter slaap, door de magnesium heb ik me laten vertellen. Met vriendelijke groet, Teun den Ooijer

Ringana PACK energy verkrijgbaar in de webshop van Ringana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *