Ringana Packs ABC

Het ABC van voeding – met Ringana PACKS ABC krijgt het lichaam gewoon haar dagelijkse portie van vitale elementen binnen, in de juiste en evenwichtige dosis. Sommige vitale elementen worden zeer snel afgebroken in het lichaam. Voor het meest optimale effect, moeten de verschillende PACKS daarom verspreid over de dag worden ingenomen.

Ringana PACK antioxRingana Packs ABC

Wanneer de lichaamscellen zijn voorzien van voldoende, gerichte antioxidanten, kunnen zij zich snel vernieuwen en minder onderhevig aan veroudering. De natuurlijke, actieve ingrediënten in PACK antiox bevorderen een gevoel van welzijn, kracht en gezonde weerstand.

Ringana PACK balancing

Moderne eetgewoontes (veel koolhydraten in verhouding tot eiwitten en vetten en weinig groenten) en levensstijlen zijn van invloed op het zuur-base evenwicht van het lichaam. Dit kan leiden tot verzuring. Algenextracten zoals chlorella, spirulina en AFA-algen, zijn rijk aan chlorofyl. Botanische mineralen en sporenelementen maken de PACK balancing uitstekend alkalisch.

Dosering van Ringana PACKS antiox en balancingRingana Packs ABC

Los eenmaal per dag de inhoud van een pack op in een glas water. De Ringana PACKS antiox en balancing kunnen op elk moment van de dag worden ingenomen. Gebruik voor de beste resultaten de originele Ringana shaker. Na het nemen van de PACK is het raadzaam om nog een glas water te drinken.

Dosering PACK cleansing

Los eenmaal per dag de inhoud van een pack in een half glas water en drink deze op vóór de maaltijd. Gebruik voor de beste resultaten de originele Ringana shaker. Na het nemen van de PACK is het raadzaam om nog een glas water te drinken.

Bestel Ringana Packs via de webshop

Belangrijk voor de gebruiker

De Ringana PACKS zijn geschikt voor diabetici. Niet bedoeld voor kinderen. Voor optimale opname: vrij van gist, melk- en tarweproducten, conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Gelatinevrij, 100% veganistisch. Vrij van genetisch gemodificeerde grondstoffen. Ringana PACKS bevatten geen chemische stof of natuurlijke smaakstoffen of smaakversterkers, zodat ze net zo smaken als de natuurlijke ingrediënten.

Een Ringana PACK bevat 28.5 calorieën (PACK antiox) of 3.7 calorieën (PACK balancing) of 26 calorieën (PACK cleansing).

TIPS

Ringana PACKS antiox, balancing en cleansing kunnen ook naar smaak worden toegevoegd aan de yoghurt, melk, vruchtensap of in een smoothie. Om de vitamine C optimaal te kunnen opnemen, is het raadzaam de Ringana PACKS verspreid over de dag in te nemen.

Tijdens de eerste paar dagen, kun je ook een halve PACK cleansing innemen, om het lichaam te laten wennen aan de extra vezels. Wanneer het lichaam weinig vezels binnenkrijgt, kan worden overwogen om dagelijks twee PACKS cleansing verspreid over de dag in te nemen.

Actieve ingrediënten Ringana PACKS ABC

Ringana PACK antiox

Enzymatische vruchtentypen, vitamine B-complex, mineralen en sporenelementen en zeer actieve synergetische anti-oxidanten.

Ringana PACK balancing

Alkalische planten, phyto-actief RINGANA kruidenmengsel, antioxidante vitamines, vitamine B-complex, alkalische mineralen en sporenelementen.

Ringana PACK cleansing

Baobab (vezelrijk vruchtenpoeder), quinoakiemextract (natuurlijke vitamine B1, B6, B2), acerolakersen, magnesium, vezels, mineralen en sporenelementen, probiotica.

 

Wist je dat de Packs niet alleen geschikt zijn om te drinken maar ook te gebruiken als gezichtsmasker?

 

Pack A

 • Mengen met een beetje hydroserum.
 • Op gereinigde huid aanbrengen
 • Plaats een warme doek over het gezicht (neus vrijlaten)
 • Laat circa 10 minuten intrekken.
 • Gezicht met warm water afspoelen
 • Breng hierna hydroserum of antirimpelserum aan en daarna crèmeconcentraat

Pack B

 • Mengen met met beetje Structuurlipiden
 • Op gereinigde huid aanbrengen
 • 20 minuten laten inwerken
 • gezicht met warm water afspoelen
 • Breng hierna hydroserum of anti-rimpelserum aan en daarna crèmeconcentraat

Pack C

 • Mengen met water en wat olie
 • Op gereinigde huid aanbrengen
 • 15 minuten laten inwerken
 • gezicht met warm water afspoelen
 • Breng hierna oogcontourenserum of cremeconcentraat aan afgestemd op het huidtype.

Ringana Packs zijn te koop in de webshop

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *