Ringana Packs

Ringana Packs zijn pure voedingssupplementen die bestaan uit waardevolle vitaminen, mineralen, sporenelementen, belangrijke voedingsstoffen en daarnaast secundaire plantaardige stoffen, de stoffen die zorgen voor een verbeterde opname. Zij ondersteunen het organisme tijdens de dagelijkse taken en zorgen voor een evenwichtige, uitgebreide energiebalans. Ringana Packs voorzien het lichaam van pure voedingsstoffen.

Verse Ringana Packs voor optimale gezondheidRingana Packs

 

Het menselijk organisme is prachtig en oneindig complex. Om het lichaam zo lang mogelijk gezond te houden, heeft het dagelijks een aantal vitale elementen nodig. De verse Ringana Packs zijn zuivere en natuurlijke voedingssupplementen en bieden een optimale balans in voedingsstoffen voor energie, evenwicht en vitaliteit.

 

Ringana Packs, een en al natuur

 

Eetbare planten, met al hun prachtige stoffen, hebben bewezen de belangrijkste pijler van een gezonde levensstijl te zijn. Dit is het eerste geheim van de Ringana Packs: de natuurlijke voedingssupplementen bestaan volledig uit werkzame delen uit fruit, groenten en kruiden.

De formules van de voedingssupplementen combineren de meest recente wetenschappelijke kennis met oude wijsheid uit ayurveda en invloeden uit de Hildegard-geneeskunde. Om ervoor te zorgen dat de kostbare ingrediënten van de groenten en fruit zoveel mogelijk worden behouden, worden de vers geoogste groenten en fruit gevriesdroogd. Dit levert de optimale hoeveelheid vitale stoffen, omdat de celstructuren van de ingrediënten intact blijven. Er is geen warmteschade met verlies van voedingsstoffen tot gevolg.

De Ringana Packs bevatten ingrediënten met een effect dat nauwelijks kan worden overtroffen: ondersteuning van het immuunsysteem en het gevoel van welzijn. Met Ringana Packs krijgt het lichaam haar dagelijkse portie van vitale elementen – in het juiste evenwicht.

8 redenen om Ringana Packs te gebruiken

1. Vitaminen uit natuurlijke bronnen.
In tegenstelling tot de ‘gewone’ voedingssupplementen, komen de ingredienten van Ringana Packs uit natuurlijke bronnen en bevatten deze ook de hulpstoffen, waardoor de voedingsstoffen beter door het lichaam worden geabsorbeerd. Het effect op het lichaam verbetert hierdoor vele malen.

2. Hoge dosering.
RINGANA PACKS bevatten de sterkste anti-oxidanten (bijvoorbeeld OPC, co-enzym Q10, enz.), basen, essentiële aminozuren, fosfolipiden en nog veel meer.

3. Onvergelijkbare versheid.
Vers fruit, groenten en kruiden (uit biologische bronnen indien beschikbaar) volgens het principe van de RFD ®.

4. Goed opneembaar.
De ingrediënten van de Ringana Packs zijn vrij van gelatine, tarwe, gisten, zuivelproducten en andere allergenen, evenals bindmiddelen en andere chemische additieven. Vrij van genetisch gemodificeerde stoffen. Vrij van conserveermiddelen, kleurstoffen en smaakstoffen.

5. Levende, energierijke ingrediënten.
Met veel bio-actieve stoffen en een volledig, breed spectrum van werkzame bestanddelen.

6. Geen gevaar voor overdosis.
Simpel, makkelijk en met een geweldige natuurlijke smaak.

7. Holistische filosofie.
De Ringana Packs vertegenwoordigen een holistische aanpak. De formules combineren de laatste wetenschappelijke kennis met oude wijsheid uit bijv. Ayurveda, traditionele Chinese geneeskunde en traditionele Europese geneeskunde.

8. Eenvoudige portionering.
De geportioneerde pakjes zorgen voor een precieze dosering, langdurige versheid en doeltreffendheid zonder conserveringsmiddelen.

Ringana Packs zijn 100% vegetarisch.

Soorten Packs:

Pack antiox
Pack balancing
Pack cleansing
Pack d-etary
Pack energy

 

Ringana producten zijn te koop in de webshop

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.