Ringana proefpakket

Ringana proefpakket bestellen

Een Ringana proefpakket bestellen is de ideale manier om kennis te manekn met de unieke producten van Ringana. Er zijn twee soorten proefpakketten beschikbaar: de set voor lichaamsverzorging en de set voor gezichtsverzorging. Daarnaast zijn er nog proefflacons met samples van de Ringana Tandolie, Getinte creme, Mannenlotion, Structuurlipiden en Pack ABC.

Alle producten van Ringana voldoen aan de hoogste internationale standaarden, zijn 100% natuurlijk en zijn samengesteld uit grondstoffen van zorgvuldig geselecteerde leveranciers. De verse natuurlijke Ringana cosmetica en essentiële producten zijn de meest compromisloze producten in de schoonheidsindustrie. Niets is verser, niets is meer consistent: de producten gaan rechtstreeks van de productie naar de klant. De producten zijn 100% zuiver en natuurlijk, gemaakt op basis van planten op een volledig duurzame manier met een high-tech state-of-the-art-methode. Ringana staat gelijk aan versheid.

De unieke filosofie van Ringana

De lat ligt enorm hoog en de bedrijfsfilosofie is bijzonder, iets unieks. Dit is niet alleen een typerend aan de succesformule, maar ook aan de duizenden tevreden klanten én ambassadeurs, de Ringana partners. Zij zijn de trotse ambassadeurs van het merk en bestellen regelmatig een Ringana proefpakket om weer mensen enthousiast te maken voor het merk. Het is tegenwoordig niet eenvoudig om alleen oog te hebben voor echt natuurlijk en gezond. Iedereen wil weten wat zijn of haar lichaam precies opneemt, aangezien gezondheid en welzijn het meest waardevolle bezit zijn.

Ikzelf bestel regelmatig een Ringana proefpakket om weer iemand in mijn omgeving te enthousiasmeren, soms meer. Tip: bestel er niet teveel, want door de beperkte houdbaarheid kan het voorkomen dat ze over de datum heen gaan. De cosmeticaproducten zijn vanwege hun verse ingredienten namelijk maar zo’n drie maanden houdbaar.

Wil je graag kennismaken met de producten bestel deze dan via de webshop  Scroll daar iets naar beneden, ze staan vermeld onder ‘Mijn tips’.

ringana proefpakket bestellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *