Ringana reinigingsmelk, de beste natuurlijke gezichtsreiniging

beste natuurlijke gezichtsreiniging Ringana reinigingsmelk De Ringana reinigingsmelk is in feite met kop en schouders de beste natuurlijke gezichtsreiniging. Waar andere gezichtsreinigers de huid vaak droog en trekkerig maken, zorgt de Ringana Reinigingsmelk voor een superzachte en soepele huid en voedt deze bovendien met de plantenextracten die de huid nodig heeft om stralend en gezond te blijven.

Deze werking is te danken aan de 100% natuurlijke ingrediënten van werkzame stoffen en de hoge Ringana standaard, die garanderen dat je met een topproduct te maken hebt. Uitsluitend de allerbeste ingrediënten vinden hun weg naar het productieproces.

Wanneer men de Ringana reinigingsmelk met regelmaat gebruikt, zorgt de zeepvrije substantie van plantenextracten, rozenwater en geselecteerde oliën dat de natuurlijke balans van de huid, waaronder de zuurgraad,  wordt hersteld en de huid wordt ontdaan van onzuiverheden. Met name de tere huidstructuur rond de ogen behoeft extra milde verzorging en daarvoor is de Ringana Reinigingsmelk dan ook bijzonder geschikt.

De beste natuurlijke gezichtsreiniging

De Ringana reinigingsmelk is bijzonder geschikt om bijvoorbeeld oogmake-up te verwijderen, zelfs de  waterproof oogmake-up vliegt ervan af! De pure ingrediënten zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd volgens de unieke richtlijnen van Ringana, waardoor er een synergetisch effect ontstaat. De werking is zo goed, dat je je afvraagt wat de bestanddelen zijn. Wel, deze reinigingsmelk is samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten en volledig vrij van synthetische stoffen! Bekijk hier de ingrediëntenlijst.

Het Oostenrijkse merk Ringana heeft met deze reinigingsmelk de lat enorm hoog gelegd voor de concurrentie en heeft ‘natuurlijke huidverzorging’ een nieuw gezicht gegeven. Veel producten noemen zichzelf ‘natuurlijk’, maar bevatten in wezen nog altijd synthetische conserveermiddelen of emulgatoren. De Ringana producten bevatten uitsluitend natuurlijke bestanddelen van de allerbeste kwaliteit en het merk heeft al diverse prestigieuze onderscheidingen gekregen met haar kwaliteitsproducten.

Gebruik van Ringana reinigingsmelk

Breng de reinigingsmelk zowel  ‘s ochtends als ‘s avonds aan op het vochtige gezicht, hals en decolleté, smeer deze uit en masseer het in. Spoel daaerna de huid af met lauwwarm water. Gebruik voor het verwijderen van oogmake-up een vochtig katoenen watje.

Ook voor mannen

Dit heerlijke, natuurlijke product is ook bijzonder geschikt voor mannen. Ik ken diverse mannen die de reinigingsmelk gebruiken als aftershave balsem. En het heeft bovendien een heerlijke natuurlijk geur.

Wil je de unieke ervaring met Ringana reinigingsmelk zelf ook opdoen? Bestel deze in de Ringana webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *