Ringana reinigingsmelk, een milde en pure reiniging

De Ringana reinigingsmelk bestaat uitsluitend uit pure en natuurlijke ingrediënten. De bestanddelen zijn zorgvuldig geselecteerd om de huid niet alleen te reinigen, maar ook te verzorgen, zodat deze glad en zuiver aanvoelt.

Ringana reinigingsmelkDe Ringana reinigingsmelk bevat krachtige plantenextracten, rozenwater en geselecteerde oliën en is, in tegenstelling tot de meeste andere merken reinigingsmelk, volledig zeepvrij. Door de reinigingsmelk regelmatig te gebruiken wordt de vochtbalans in de huid ondersteund en verdwijnen veel kleine onzuiverheden. De hydraterende ingrediënten ontspannen de geïrriteerde en gespannen huid.

De Ringana reinigingsmelk is uitstekend geschikt als oogmake-upremover.

Hoe gebruik ik de reinigingsmelk

Verdeel de reinigingsmelk ’s ochtends en ’s avonds over je vochtige gezicht, hals en decolleté en masseer deze in. Spoel vervolgens af met warm water. Daarna gebruik je de gezichtslotion. Voor het verwijderen van oogmake-up gebruik je een vochtig wattenschijfje met een beetje reinigingsmelk.

Belangrijk bij het gebruik van de Ringana reinigingsmelk

Omdat het product is gemaakt volgens de Ringana standaard en het een vers product betreft, is na het aanbreken van de verpakking het product maximaal 2 ½ maand houdbaar.

Ingrediënten Ringanareinigingsmelk reinigingsmelk 1

Speciaal afkooksel (honingklaver, calendula, ginkgo, jojoba), druivenpitolie, amandelolie, sesamolie. Bekijk hier de volledige lijst met ingrediënten.

Gebruikerservaringen

Ik heb altijd reinigingsmelk gebruikt van de duurdere merken. Deze werkten meestal uitstekend, maar hadden als nadeel dat ik na gebruik altijd een strak gevoel had in de huid, zeker de tere delen rond de ogen. Sinds ik de Ringana reinigingsmelk gebruik heb ik dit strakke gevoel niet meer en voelt de huid na gebruik niet meer droog aan. Ik begrijp niet dat zo’n milde melk zo’n geweldig resultaat kan geven. Christien V. via e-mail

Ik ben vooral enthousiast over de mildheid van de Ringana reinigingsmelk. Ik gebruik altijd vrij donkere oogmake-up, maar ook dat is geen probleem voor deze reinigingsmelk. Suzie G. – Drenthe

Ringana Reinigingsmelk is te koop in de webshop

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *