Ringana reinigingsmelk, 100% natuurlijk, 100% puur

Ringana reinigingsmelk reinigt zachtjes en effectief, terwijl de huid geprononceerd en soepel wordt. WanneerRingana reinigingsmelk de Ringana reinigingsmelk regelmatig wordt aangebracht, verbetert de zeepvrije substantie van plantenextracten, rozenwater en geselecteerde oliën de huideigen balans en ontdoet het de huid van onzuiverheden. Ook de gevoelige huid rond de ogen wordt minder gevoelig door de hydraterende, werkzame stoffen.

Bovendien is de Ringana reinigingsmelk perfect geschikt als oogmake-up remover en verwijdert zelfs waterproof oogmake-up! De puur natuurlijke bestanddelen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd volgens de unieke richtlijnen van Ringana.

Dit Oostenrijkse cosmeticamerk hanteert een bijzonder hoge standaard voor haar producten. Ze bestaan voor 100% uit natuurlijke grondstoffen en zijn volledig vrij van synthetische stoffen. In tegenstelling toto de reguliere producten van de drogist, zijn de ingrediënten van Ringana natuurlijk en zelfs vers!

Het merk heeft met de Ringana standaard die geldt voor haar cosmeticalijn de lat bijzonder hoog gelegd voor de concurrentie op de markt van natuurlijke cosmetica en heeft al diverse prestigieuze onderscheidingen gekregen met haar kwaliteitsproducten. De unieke Ringana standaard garandeert dat het product voldoet aan een buitengewoon hoge kwaliteitsstandaard. Bekijk hier de volledige lijst met ingrediënten.

Gebruik van Ringana reinigingsmelk

Ringana reinigingsmelkBreng ‘s ochtends en ‘s avonds de reinigingsmelk aan op het vochtige gezicht, hals en decolleté, smeer deze uit en masseer het in. Spoel met warm water en reinig met een tonic zoals gebruikelijk. Gebruik voor het verwijderen van oogmake-up een vochtig katoenen watje.

Ook voor mannen

Dit heerlijke, natuurlijke product is ook bijzonder geschikt voor mannen. Ik ken namelijk diverse mannen die de reinigingsmelk gebruiken als aftershave balsem. En het ruikt ook nog eens heerlijk natuurlijk.

Tips voor de gebruiker

Verwijder makkelijk oogmake-up door je watje een beetje nat te maken met een paar druppels water en wat reinigingsmelk.

Ringana reinigingsmelk graag zelf gebruiken? Bestel Ringana reinigingsmelk in de webshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *