Ringana shampoo, speciaal voor de gevoelige hoofdhuid

De Ringana shampoo is speciaal ontwikkeld voor een gestreste en gevoelige hoofdhuid. De meeste shampoos bevatten
ringana shampootalloze synthetische ingredienten, waardoor deze de hoofdhuid en het haar eerder stress opleveren dan tot rust brengen.

Een belangrijk ingrediënt zijn de tarwe proteïnen die diep doordringen in het haar en de hoofdhuid en deze voeden van binnenuit. De voedingsrijke aloë vera kalmeert en hydrateert de hoofdhuid. Ringana shampoo is een bijzonder mild mengsel van bio-actieve stoffen dat het haar en de hoofdhuid met uiterste zachtheid reinigt en verzorgt. Het resultaat is een onvergelijkbare, natuurlijke glans en meer volume van het haar. De hoofdhuid wordt gevoed en verzorgd.

Wat maakt deze shampoo zo speciaal?

De Ringana shampoo is een bijzonder product van zeer hoge kwaliteit. De natuurlijke ingredienten zijn alle afkomstig uit de gecontroleerde biologische landbouw en voldoen aan de Ringana standaard, de bijzonder hoge eisen die Ringana stelt aan de grondstoffen voor haar producten. Sterker nog: het komt weleens voor dat een Ringana product tijdelijk niet leverbaar is, doordat een leverancier een mislukte oogst heeft gehad.

Ringana neemt geen genoegen met een vervangend ingredient van inferieure kwaliteit en kiest er dan voor het product tijdelijk niet te leveren. Zo weten Ringana-klanten altijd zeker dat hun producten aan de hoogste standaarden voldoen.

Gebruik van de Ringana shampoo

Masseer de shampoo in op nat haar en laat het kort inwerken op het haar en de hoofdhuid. Zelfs als er weinig schuimvorming plaatsvindt, is de reinigingskracht gegarandeerd.

Tips bij het gebruik

Bedek de bodem van de Ringana shaker met shampoo. Voeg vervolgers water toe tot 3 cm, schud de shaker en breng de shampoo aan op de hoofdhuid en het haar. Vervolgens kort inmasseren en afspoelen. Herhaal dit een tweede keer als daar behoefte aan is.

De actieve ingrediënten van Ringana shampoo

Ringana shampooTarwe-eiwitten, aloë vera, inuline, kokos betaine, en kokos glucoside

Ervaringen met de Ringana shampoo

Voordat ik de shampoo van Ringana ging gebruiken had ik altijd een gespannen gevoel aan de hoofdhuid. Nu ik deze shampoo gebruik heb ik absoluut een ontspannen gevoel op mijn hoofdhuid! Ik was bovendien erg onder de indruk van de zachtheid van mijn haar – J. de Gouw, Friesland

Ringana shampoo verkrijgbaar in de webshop van Ringana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *