Ringana SPORT Push

Ringana Sport PushJe kent het wel: je gaat vol goede moed sporten, maar eenmaal aan de slag laat je energieniveau het afweten. Dat is het punt waar Ringana SPORT Push zijn waarde bewijst. De PUSH maakt deel uit van de Ringana SPORT-lijn, supplementen die uitsluitend bestaan uit bijzonder hoogwaardige ingredienten en 100% natuurlijk zijn.

De subliem samengestelde ingrediënten van Ringana SPORT Push

De werkzame stoffen in dit supplement zijn zorgvuldig samengesteld en uiteraard is, zoals je gewend bent van de Ringana producten, voor de standaard van deze ingrediënten de lat weer bijzonder hoog gelegd.

Op de verpakking zijn de volgende ingrediënten vermeld, overigens alle van plantaardige oorsprong: kaliumcitraat, hydroxypropylmethylcellulose (capsulehuls*), magnesiumcitraat, L-carnitinetartraat, adenosine-5′-trifosfaat-dinatriumzout (Peak ATP™), druivenpitextract, cafeïne, frans pijnboomschorsextract, olijfextract, nicotinamidadenindi nucleotide (NADH), meloenextract.

Magnesiumcitraat is een magnesiumzout dat het lichaam helpt om zich te ontspannen. Deze werking lijkt in eerste instantie niet te leiden tot een verbeterde sportprestatie, maar met ontspannen, goed doorbloede spieren presteren sporters beter dan hun verkrampte opponenten.

Het ingrediënt kaliumcitraat ondersteunt het vermogen van spiercontractie. Daarnaast draagt het bij aan een gezonde waterhuishouding in het lichaam.

L-carnitinetartraat ondersteunt een gezonde stofwisseling. Het zorgt voor het transport van de energiebron naar de mitochondriën, de energiefabriekjes in onze cellen, waardoor het lichaam in staat is efficiënter energie te produceren.

NADH is een krachtige antioxidant die het lichaam beschermt tegen vrije radicalen, niet onbelangrijk voor intensieve sporters. Het draagt bij aan de zuurstofcapaciteit en geestelijke scherpte. Naarmate we ouder worden verlaagt de lichamelijke productie van dit stofje.

Aangezien Ringana SPORT Push cafeïne bevat (200 mg per 6 capsules), is het niet aan te raden de dagelijkse dosis te overschrijden. Wat wel opvalt is dat dit supplement zich onderscheidt van andere supplementen met cafeïne en niet het vervelende gejaagde gevoel geeft dat andere soortgelijke suppletie wel oplevert.

Ringana SPORT Push dosering

De dosering van Ringana SPORT Push bedraagt 6 capsules een uur voor het sporten. De capsules kunnen met wat vloeistof worden ingenomen. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor zwangere vrouwen en kinderen.

Onze eigen ervaring leert dat dit supplement de prestaties in flinke positieve zin kan beïnvloeden. We zijn erg benieuwd hoe jij het gebruik van de Ringana SPORT Push ervaart. Laat het ons weten in de comments.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *