Ringana SPORT supplementen voor optimale prestaties

Ringana Sport Nadat de Ringana Cosmetica en Ringana voedingssupplementen succesvol in Nederland zijn geïntroduceerd, is onlangs ook de sportlijn van supplementen gelanceerd: Ringana SPORT.

De productlijn is nu (mei 2016) nog beperkt tot drie producten, maar het voornemen is deze lijn uit te breiden met nog meer sportsupplementen. Ook de Ringana SPORT producten voldoen uiteraard aan de ultieme eisen die Ringana zichzelf oplegt: alles moet in het teken staan van duurzaamheid, 100% werkzaam zijn en vooral puur en eerlijk.

Het assortiment van Ringana SPORT

Het assortiment van Ringana SPORT bestaat momenteel uit drie producten:

Ringana SPORT Boost: Een supplement dat voor langere duur energie verschaft tijdens het sporten. Dit isotone drankje voorziet het lichaam van directe energie in de vorm van dextrose, maar bevat ook BCAA’s en creatine om de spieren te voorzien van bouwstoffen en het herstel te bevorderen. Daarnaast bevat dit sportsupplement waardevolle mineralen, zodat de mineralen die verloren gaan bij de transpiratie weer optimaal worden aangevuld.

Ringana SPORT Go: Deze actieve mint-menthol thermogel geeft verkoeling, stimuleert de doorbloeding en de extracten van chili en gember geven tegelijk een verwarmend effect.  De gel is ideaal voor een massage na het sporten om het lichaam te laten ontspannen, zodat je na de massage weer een energiek gevoel hebt.

Ringana SPORT Push: De capsules van dit supplement zijn nauwkeurig samengesteld, zodat je na het gebruik de optimale prestaties uit je work-out kan halen. Met ingrediënten als kaliumcitraat, L-carnitinetartraat, druivenpitextract, cafeïne en nicotinamidadenindi nucleotide (NADH) is Ringana Push als geen ander in staat de energievoorraden van het lichaam aan te spreken.

De unieke Ringana standaard

Net zoals bij alle andere producten ligt de lat volgens de gebruikelijke Ringana standaard bijzonder hoog. Uitsluitend de beste ingrediënten vinden hun weg naar deze producten. Heeft een leverancier van de topingrediënten een mislukte oogst? Ringana neemt geen genoegen met inferieure kwaliteit. Het gevolg kan zijn dat een product tijdelijk niet leverbaar is. Keerzijde is dat je altijd profiteert van de allebeste kwaliteit, de kwaliteit die je van Ringana gewend bent.

Dit geldt dus ook voor de Ringana SPORT producten.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.