Ringana structuurlipiden reduceert de tekening van het gezicht

Ringana StructuurlipidenDe Ringana structuurlipiden is een van de paradepaardjes van Ringana. Dit product is samengesteld uit de krachtigste, voedende oliën uit de natuur. Met de Ringana structuurlipiden behandel je uiterst effectief de fijne lijntjes op het gezicht, in de hals en het decolleté.

De effectieve werking van de pure ingrediënten zorgt voor een verbetering van de huidstructuur en geeft de huid een stralend, energieke uitstraling. Zowel mannen als vrouwen zijn na het eerste gebruik laaiend enthousiast.

 Wat maakt dit product zo bijzonder?

De Ringana Structuurlipiden is een bijzonder product met zeer kwalitatieve ingredienten. De natuurlijke ingredienten zijn alle afkomstig uit de gecontroleerde biologische landbouw en voldoen aan de Ringana standaard, de bijzonder hoge eisen die Ringana stelt aan de grondstoffen voor haar producten. Sterker nog: het komt weleens voor dat een Ringana product tijdelijk niet leverbaar is, doordat een leverancier een mislukte oogst heeft gehad.

Ringana neemt geen genoegen met een vervangend ingredient van inferieure kwaliteit en kiest er dan voor het product tijdelijk niet te leveren. Zo weten Ringana-klanten altijd zeker dat hun producten aan de hoogste standaarden voldoen.

Toepassing van de Ringana Structuurlipiden

Reinig ’s avonds de te behandelen huid eerst grondig met de Ringana Reinigingsmelk. Masseer vervolgens enkele druppels Ringana structuurlipiden in op de gewenste huiddelen. Laat de structuurlipiden volledig intrekken en breng daarna de Ringana crèmeconcentraat aan.

Belangrijk bij het gebruik 

  1. Houd de verpakking en vooral het pompje schoon.
  2. Na het aanbreken van de verpakking is het product  circa 3 maanden houdbaar.

Tips

Ringana structuurlipiden is uiteraard veel breder inzetbaar dan alleen voor het gezicht, hals en decolleté. De krachtige ingrediënten zijn ook uitstekend in staat bijvoorbeeld de handen, voeten of lippen te voorzien van de benodigde voedingsstoffen.

Werkzame stoffen

Avocado-olie, jojobazaadolie, nachtkaarsolie, sheaboter, bernagieolie, tamanu-olie. Bekijk hier de volledige lijst met ingredienten.

Gebruikerservaring

Ik heb altijd vrij veel tekening gehad in mijn gezicht door de nachtdiensten die ik draaide, allemaal fijne lijntjes. Sinds ik de Ringana structuurlipiden gebruik zijn deze lijntjes aanzienlijk verminderd en op sommige plaatsen zelfs bijna onzichtbaar. Ik ben erg blij met dit product. Zeker de combinatie met de crèmeconcentraat is zeer krachtig. Ik heb deze combinatie onlangs cadeau gedaan aan mijn zus en die is ook erg enthousiast. Riekje B. via e-mail

Ringana structuurlipiden verkrijgbaar in de webshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *