Ringana tandolie, voor de optimale mondhygiëne

Steeds meer mensen komen tot het inzicht dat de fluoride in hun tandpasta helemaal niet zo gezond is als de tandarts altijd heeft beweerd en deze mensen gaan op zoek naar minder schadelijke alternatieven. Relatief nieuw in mondhygiëneland is de Ringana tandolie. Waar reguliere tandpasta’s allemaal worden geproduceerd in pastavorm met synthetische ingrediënten zoals fluoride, is de Ringana tandolie, zoals de naam al zegt, in vloeibare olievorm. Met een heerlijk frisse en kruidige smaak onderscheidt deze tandolie zich van andere tandreinigingsproducten.

De filosofie achter Ringana tandolie

De filosofie achter dit unieke product baseert zich op de eeuwenoude kennis van oil pulling uit de Russische en Ayurvedische cultuur. Oil pulling een goedkope, natuurlijke, maar vooral effectieve manier om je mond te ontdoen van bacteriën. Van oudsher is sesamolie als meest effectieve olie genoemd voor oil pulling. Deze sesamolie vormt dan ook de basis van de Ringana tandolie. De toegevoegde kruidenextracten bieden een aanvullende bescherming tegen irritatie, cariës en een slechte adem.

Niet alleen om te spoelen

De tandolie is niet alleen een heerlijk natuurlijk product om de tanden mee te poetsen, het kan ook uitstekend worden gebruikt voor oil pulling zelf. Slechts een eetlepel olie volstaat om de mond grondig te reinigen van bacteriën en de kans op tandbederf te minimaliseren.

Ook een lekkere verfrissing van mond is eenvoudig met de olie. Smeer simpelweg de tanden in met een eetlepel olie en houd deze een paar minuten in de mond. Spuug deze vervolgens uit en spoel na met water. In de mond is dan een heerlijk frisse, tintelende sensatie voelbaar.

Ringana tandolieDe ingrediënten van Ringana tandolie

Net als alle andere producten van Ringana, bestaat de mondolie volledig uit natuurlijke ingrediënten:

Sesamolie, saliebladolie, kruidnagelolie, kaneelolie, mirre-olie, anijsolie, kiezelzuur, menthol, pepermuntolie, eucalyptus, citroenolie.

 

Bestel Ringana tandolie in de webshop van Ringana

Follow my blog with Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *