Ringana tandolie voor een charmante glimlach

Ringana tandolie zorgt voor een uiterst schoon gebit en zorgt zonder schuim voor de gevoelige mond.

Ringana tandolie voorkomt nare mondklachten

De mondholte is een van de meest onhygiënische plekken van het hele lichaam. Achterblijvende etensresten zijn een geweldige bron voor microben. Met name kunnen hierdoor gevoelige slijmvliezen optreden, alsook tandheelkundige problemen, ontstekingen of een slechte adem. Een lage speekselproductie en te zuur speeksel bevorderen dergelijke aandoeningen.

Een schoon en gezond slijmvlies van mondholte is dan ook een goede preventie voor nare aandoeningen aan de mond. Door de mond met olie te spoelen wordt de keel beschermd tegen schimmels, virussen en bacteriën en wordt het slijmvlies versterkt en blijven tandvlees en tanden gezond.

ringana tandolie

Ringana tandolie bevat prachtige actieve ingrediënten zoals sesamolie, steranijsolie, citroenolie, kaneelbladolie, pepermuntolie, kruidnagelbloesemolie, Eucalyptusolie en salie-olie. Deze ingrediënten houden tezamen de hele keel-neus en mondholte gezond en fris.

De Ringana tandolie is de perfecte tandverzorging

De Ringana tandolie is de perfecte tandverzorging zonder schuim. Een heerlijk gevoel van tandverzorging: in plaats van synthetische tandpasta met triclosan een heerlijk frisse tandolie. In de tandolie verenigt hedendaags onderzoek zich met Ayurveda en het Russische oil pulling. De kruidenextracten dragen bij aan de bescherming van de gevoelige mond tegen irritatie, cariës, ontstoken tandvlees en slechte adem. Met Ringana tandolie ontdoe je de mondholte van schadelijke bacteriën eenvoudig en snel en bovendien geeft het een heerlijk frisse smaak.

ringana tandolie De koudgeperste, organische sesamolie in combinatie met de essentiële oliën, zijn heerlijk verkwikkend en verfrissend en hebben bovendien een kalmerend effect op het slijmvlies.

De vitaminen A, C en E dienen ter versterking van het tandvlees en vormen een bescherming tegen vrij radicalen.

De Ringana tandolie is een mondverzorgingsproduct zonder toegevoegde fluoride en 100% fosforvrij. De olie is ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden.

Gebruik van Ringana tandolie

Schud de fles goed voor elk gebruik. Doe een paar druppels tandolie op de tandenborstel en poets hiermee de tanden zoals gebruikelijk. Je kunt de tandolie ook gebruiken voor oil pulling. Spoel de mond met 1 eetlepel tandolie. Spoel de olie met de tong door de hele mondholte. Neem er de tijd voor. Spuug de olie na ongeveer tien minuten uit en poets de tanden zoals gebruikelijk. Daarna spoelen met water.

Bestel de Ringana Tandolie direct in de Ringana webshop. 

2 reacties

  1. Ik ben erg benieuwd naar de tandolie, ik heb een erg gevoelig gebit en heb zojuist op mijn tube tandpasta gekeken en schrok me een hoedje! Waar kan ik de tandolie bestellen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *