Ringana voedingssupplementen voor een optimale gezondheid

De Ringana voedingssupplementen zijn zorgvuldig samengesteld uit de allerbeste natuurproducten van biologische oorsprong. Of het nu gaat om de CAPS of de PACKS, alle Ringana voedingssupplementen voldoen aan de hoogste standaarden als het aankomt op duurzaamheid en werkzaamheid.

Ringana CAPS en PACKS

De Ringana voedingssupplementen zijn onder te verdelen in de PACKS en de CAPS, beide ontwikkeld voor verschillende doeleinden. De PACKS dienen vooral ter ondersteuning van een evenwichtige en gezonde voeding en voorzien het lichaam van de benodigde vitaminen en mineralen. De CAPS hebben een meer specifieke functie en zijn meer afgestemd op speciale behoeften van het lichaam, zoals dun haar, een droge huid, detox, gewrichtsklachten etcetera.

Je hebt toch geen voedingssupplementen nodig als je gezond eet?

Met een uiterst gebalanceerd en gezond voedingspatroon kom je een heel eind, maar dat wil nog niet zeggen dat je alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt én goed opneemt. Zelfs als je veel groenten en fruit eet, is de kans aanzienlijk dat je niet alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt in de juiste hoeveelheden. Door verschraalde en uitgeputte landbouwgronden, krijg je veel mineralen en sporenelementen in onvoldoende mate binnen via de voeding. Bovendien hebben deze voedingsstoffen vaak andere voedingsstoffen nodig om goed te worden opgenomen.

Waarom de Ringana voedingssupplementen?

De Ringana voedingssupplementen onderscheiden zich van andere voedingssupplementen, doordat zij de zogenaamde ‘bootjes’ bevatten. Voorbeeld: vitamine C is een belangrijke hulpstof bij de opname van ijzer. Je kunt eindeloos ijzersupplementen innemen, als je onvoldoende vitamine C in je bloed hebt, zal deze ijzer slecht worden opgenomen. De Ringana voedingssupplementen bevatten alle benodigde hulpstoffen voor een optimale opname van de voedingsstoffen.

Bovendien bevatten veel reguliere voedingssupplementen overbodige hulpstoffen. De hulpstof magnesiumstearaat bijvoorbeeld is een antiklontenmiddel en zorgt dat tabletten of capsules tijdens het verwerkingsproces niet aan de machine blijven plakken. Anderzijds zorgen ze ook dat een deel van de werkzame stof in het lichaam niet kan worden opgenomen. Ringana maakt geen gebruik van dergelijke stoffen.

Bekijk in de webshop alle Ringana voedingssupplementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *