Ringana voetbalsem voor tintelend energieke voeten

ringana voetbalsem 3Ringana voetbalsem is een natuurlijke voetbalsem en bijzonder geschikt om vermoeide of gestreste voeten een aanzienlijke oppepper te geven. De balsem bevat verkwikkende en verzorgende ingrediënten, alle van natuurlijke oorsprong, die de voeten met een ongekende frisheid verwennen.

Ringana voetbalsem bevat waardevolle oliën zoals tea tree-olie, druivenpitolie en macadamia notenolie, 100% natuurlijke ingrediënten die de voeten hun zachte huid terug bezorgen. De werkzame bestanddelen ondersteunen de huideigen beschermlaag en dragen bij aan de regulering van de vochtbalans. Deze eigenschappen maken de Ringana voetbalsem bij uitstek geschikt om de voeten heerlijk te verwennen. Een eenvoudige voetbehandeling resulteert in merkbaar zachtere en verzorgde voeten.

Toepassing van Ringana voetbalsem

Smeer de voeten ’s avonds in tot aan de enkels en masseer de balsem goed in. Trek vervolgens goed ventilerende katoenen sokken aan. Smeer bij zeer droge voeten ook ’s morgens de voeten in met de balsem. Het resultaat mag er wezen: heerlijk frisse, vitaal aanvoelende voeten!

Tip: gebruik voordat je je voeten insmeert met de Ringana voetbalsem eerst de Ringana bodypeeling om de voeten te ontdoen van afgestorven huidcellen. Masseer vervolgens de voetenbalsem in en het resultaat zal nog weldadiger aanvoelen.

Ingrediënten

Sesamolie, jojoba-olie, druivenpitolie, avocado-olie, macadamia notenolie, vitamine E, kamfer, menthol, paardenkastanje-extract, Lapachorinden extract, Eucalyptus olie, tea tree olie

Ervaringen met de voetbalsem van Ringana

Ik heb altijd vrij droge voeten gehad, soms stonden zelfs de barsten in mijn hakken. Daarvoor heb ik tal van smeerseltjes van de drogist gebruikt, maar niets leek te helpen. Eigenlijk had ik het al opgegeven toen een vriendin me de Ringana voetbalsem aanraadde. Ik gebruik de balsem nu tweemaal daags en mijn voeten voelen aanzienlijk zachter en de barsten op mijn hakken zijn verdwenen. Zo zie je maar: niets kan op tegen de pure ingrediënten uit de natuur! Greet J.

Bestel Ringana voetbalsem in  de Ringana webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *