Ringana zelfbruiner, voor een gezonde, natuurlijke teint

Ringana zelfbruiner is ontwikkeld om op een natuurlijke manier, met natuurlijke ingrediënten een gezonde, gebronsde teint op de huid te krijgen. De hydraterende emulsie zorgt dat je toch zonder zon kunt genieten van een heerlijk gebronsde teint.

Ringana zelfbruiner

De Ringana zelfbruiner maakt gebruik van de werkzame stof Actibronze®, dat bestaat uit biologisch beschikbare tyrosine en een enzymatische bio-activator die het bruiningsproces begunstigt. Het bevat ook een plantaardig hydrolysaat dat bijdraagt aan de hydratatie en voeding van de huid.

Daarnaast bevat de Ringana zelfbruiner de hoogwaardige natuurlijke suiker erythrulose, die zorgt voor een perfecte en egale bruining van de huid. De bisabolol, aloë vera en zoethoutwortelextract zorgen voor de kalmering en verzorging van de huid.

Gebruik van de Ringana zelfbruiner

Alvorens het aanbrengen van de zelfbruiner is het belangrijk dat de huid schoon is. Gebruik hiervoor het liefst de Ringana reinigingsmelk. Masseer na het reinigen de zelfbruiner in op de gewenste lichaamsdelen en gezicht. Vermijd hierbij de huid direct rond de ogen. De huid neemt de emulsie binnen enkele minuten op. Was de handen echter snel na het aanbrengen om te voorkomen dat de handen bruin kleuren.

Belangrijk bij het gebruik van de Ringana zelfbruiner:

  • De zelfbruiner is circa drie maanden houdbaar na opening van de verpakking.
  • Bewaar de zelfbruiner niet boven kamertemperatuur en stel deze niet bloot aan direct zonlicht!
  • Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.

vringana zelfbruinerWerkzame stoffen 

Actibronze®, sesamolie, aloë vera, avocado-olie, kokosnootolie, jojobazaadolie, erythrulose, Sepilift, bisabolol, co-enzym Q10

Gebruikerservaringen

Ik heb in het verleden diverse malen zelfbruinende crèmes en lotion gebruikt. Mijn ervaring is dat deze altijd bijzonder agressief aanvoelden en de huid uitdroogden. De Ringana zelfbruiner hydrateert en kleurt mooi egaal. Mijn huid voelt zacht en gevoed. Heerlijk, een topper in het Ringana assortiment! Sietske F. via e-mail

Bestel Ringana zelfbruiner in de webshop van Ringana

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *