Ringana Zonnebrandcrème voor een duurzame bescherming

ringana zonnebrandcremeZonnestralen voelen heerlijk aan op de huid, maar helaas hebben deze ook een minder gezond effect op de huid, namelijk huidveroudering. Om je huid te beschermen tegen de schadelijkheid van zonnestralen, bestaat Ringana Zonnebrandcrème uit een combinatie van unieke natuurlijke ingrediënten, waaronder de Oost-Afrikaanse olie uit Crambe abyssinica. Deze is niet vettig en smeert lekker uit. Het co-enzym Q10 beschermt de huid tegen vrije radicalen en vermindert de diepte van rimpels.(1)

Daarnaast bieden extracten van melkdistel, colza-olie en tungolie een natuurlijke beschermingsfactor van Ringana Zonnebrandcrème. Uniek aan deze 100% natuurlijke zonnebrandcrème is dat deze zeer watervast is, zodat deze ook voor de kleintjes bijzonder geschikt is. Waar je met reguliere zonnebrandcrèmes voortdurend blijft smeren als je kinderen even het water in zijn geweest, volstaat het deze crème slechts eenmaal aan te brengen.

Zo ben je op een volledig natuurlijke manier beschermd tegen de zon én bespaar je tevens op de hoeveelheid crème die je moet smeren.

Gebruik van Ringana Zonnebrandcrème

Smeer het product uit op de huid en het gezicht voor het zonnebaden en masseer het zachtjes in de huid. Vergeet niet om daarna nogmaals in te smeren! Blijf desondanks, niet te lang in de volle zon. Geen enkele zonnebrandcrème is in staat de huid eindeloos te beschermen.

Tip voor de gebruiker

Als je de huid schoon maakt voordat je Ringana Zonnebrandcrème aanbrengt, wordt het effect van de bescherming verhoogd. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld de reinigingsmelk.

Werkzame stoffen

Colza-olie, tungolie, lijnzaadolie, ethyl ferulate (van nachtschades), bisabolol en olie uit Crambe abyssinica.

Gebruikerservaring

Als gids leid ik in de zomer toeristen rond in een park. Aangezien ik een vrij onrustige huid heb, verbrand ik vrij snel. Tot vorig jaar was ik altijd geneigd met een hoedje rond te lopen. De Ringana Zonnebrandcrème brengt de rust terug in mijn huid en ik verbrand minder snel. Heb is ook goed voor mijn gemoedsrust dat ik geen chemische troep meer op mijn gezicht hoef te smeren, maar kan vertrouwen op puur natuurlijke ingrediënten. Janthe M.

Ringana Zonnebrandcrème komt op de internationaal hoog gewaardeerde website Cosmeticanalysis.com als beste uit de test. Geen enkel ander merk zonnebrandcrème maakt gebruik van de pure en zuivere ingrediënten zoals die van Ringana. Klik op de onderstaande afbeelding voor een overzicht.

Ringana Zonnebrandcreme Cosmetic Analysis

 

Ringana Zonnebrandcrème te koop in de webshop

 

Bronnen:

1. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10416055

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *