Sesamolie, de geheime kracht van Ringana tandolie

Sesamolie is het voornaamste ingredient van de De Ringana tandolie, het best verkopende product van alle Ringana producten. Dat is niet voor niets, aangezien het omstreden ingrediënt fluoride, dat in de meeste tandpasta’s is verwerkt, vaak in de publiciteit komt. Mensen gaan steeds meer op zoek naar alternatieven voor tandpasta zónder fluoride.

De Ringana tandolie is een uitstekend alternatief met uitsluitend natuurlijke, werkzame ingrediënten. Een van die ingrediënten is de biologisch gecertificeerde sesamolie, het basisingrediënt van de Ringana tandolie en sesamolie beschikt over een aantal bijzondere eigenschappen, waardoor de tandolie zo effectief is. Reeds duizenden jaren maakten natuurvolkeren reeds dankbaar gebruik van de krachtige werking van deze olie. Ze gebruikten deze bijvoorbeeld voor de verzorging van wondjes  of voor andere antibacteriele toepassingen.

Sesamolie, superfood voor de mond

De geperste olie van semsamzaadjes heeft een bijzonder hoge voedingswaarde en kan de gezondheid op veel vlakken ondersteunen. Het is rijk aan zink, magnesium, koper, mangaan en calcium. Met name de grote Sesamolie Ringana Tandoliehoeveelheid zink is bijzonder waardevol voor de verzorging van de mondholte, waardoor de mondolie geschikt is als vervanger van tandpasta of voor oil pulling. De sesamolie herstelt niet alleen de mondhygiëne, maar ook de slijmvliezen bij verkoudheid, maar heeft ook een antibacteriële werking, zodat kleine ontstekingen in de mondholte nauwelijks een kans krijgen.

Bovendien verwijdert sesamolie tandplak, waardoor het tanderosie voorkomt. Door oil pulling kunnen de tanden zelf ook witter worden. Van oil pulling met sesamolie is zelfs bekend dat het de hoeveelheid streptococcus mutants in zowel de tandplak als in het speeksel vermindert.

Waarom Ringana tandolie en geen gewone sesamolie?

Ringana tandolie heeft een zeer aangename smaak, aangezien de tandolie ook steranijs bevat, (natuurlijke) xylitol en pepermuntolie. Natuurlijk is niet iedereen gecharmeerd van de toch wel indringende, pure sesamsmaak, waardoor deze pure, frisse smaken, die bovendien ook nog werkzame stoffen bevatten, een welkome aanvulling zijn. Voor kinderen is de Ringana milde tandolie ontwikkeld, die milder van smaak is.

Wil je de Ringana tandolie eens proberen? Bestel de tandolie direct in de webshop.

Volg ons op Facebook of meld je rechtsboven op de pagina aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven omtrent natuurlijke huidverzorging.

een stralende huid en gezondheid2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *