Sneeuwalgenextract en Ringana Lichaamstoner Pro

Een belangrijk ingrediënt van de Ringana Lichaamstoner Pro is Sneeuwalgenextract. Deze algensoort wordt hoog in de bergen gevonden en is in staat te overleven in polaire temperaturen. De sneeuwalg is te vinden op hoogtes tussen de 3.000 en 3.600 meter, zoals in de Sierra Nevada in Californië en de Alpen. Het sneeuwalgenextract lijkt over krachtige eigenschappen te beschikken die de huid voeden, verstevigen en beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Wat is sneeuwalgenextract?

Sneeuwalgenextract is afkomstig uit de Chlamydomonas nivalis, een groene alg die naast chlorofyl ook de carotenoïde astaxanthine bevat. Het is deze astaxanthine die dit ingrediënt zo Sneeuwalgenextract Ringana Lichaamstoner Prouniek maakt. Van dit stofje wordt gezegd dat het in staat is de huid effectief te beschermen tegen UV-straling.

Men stelt dat wanneer sneeuwalgenextract wordt toepast op levende cellen, het een enzym activeert, genaamd AMPK, dat het DNA-herstel van de huid bevordert. Daarnaast is een groep van peptiden verantwoordelijk voor het herstel van huidcellen die beschadigd zijn door veroudering. Het resultaat is een verbeterde vochtbalans in de huid, een strakkere en meer elastische huid en een jeugdiger uiterlijk.

Voedend voor de huid

Astaxanthine  is een carotenoïde en één van de meest krachtige antioxidanten. De antioxidanten uit sneeuwalgenextract beschermen het lichaam tegen vrije radicalen die de lichaamscellen, en dus ook de huid, schade toebrengen. Astaxanthine is tevens het stofje dat de algen produceren om te voorkomen dat zij, door bijvoorbeeld uitdroging, hun voedingsstoffen verliezen. Je kan dus beredeneren wat astaxanthine voor de huid doet.

Bovendien heeft het sneeuwalgenextract door de astaxanthine een sterk ontstekingsremmend vermogen, waarvan wordt beweerd dat het tot 6000 keer beter tegen vrije radicalen beschermt dan vitamine C.

Ringana Lichaamstoner Pro is een bijzonder en vooral krachtig product. Het is samengesteld uit uitsluitend natuurlijke bestanddelen en is daarmee uniek in zijn soort. Bekijk hier de volledige lijst van ingredienten.

Bestel de Ringana Lichaamstoner Pro direct in de webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *