Toepassingen met de Ringana Packs

Toepassingen Ringana PACKSMet de Ringana Packs, de voedingssupplementen van Ringana, kun je verschillende toepassingen gebruiken om je huid een flinke boost te geven. De supplementen zijn niet alleen een uitstekende manier om de gezondheid te ondersteunen door ze met water in te nemen. Je kan namelijk ook van de enorme vitamineboost profiteren door ze met de pure cosmeticaproducten van Ringana te mengen en deze op de huid aan te brengen.

Ringana Packs toepassingen met cosmetica

Door de Ringana Packs te vermengen met de 100% natuurlijke cosmetica van Ringana, krijg je het beste van twee werelden: enerzijds de kracht van de 100% natuurlijke cosmetica, met uitsluitend werkzame stoffen, anderzijds de krachtige vitamineboost van de Packs.

Recepten met Ringana Packs

Met de volgende recepten geef je je huid een ongelofelijke vitamineboost.

Vitamineboost voor de huid –  Neem een Pack Antiox en vermeng deze met beetje Ringana Hydroserum. Roer dit mengsel goed door tot een gladde massa. Breng dit mengsel aan op een licht vochtige huid (absoluut niet te nat). Laat dit minimaal tien minuten inwerken op de huid. Spoel de huid daarna met lauwwarm water af. Het kan dat de huid licht rose kleurt. Dit komt van de kleur van de Antiox. Natuurlijk kan dit geen kwaad, want het zijn uitsluitend de 100% natuurlijke, voedende stoffen.

Antirimpelboost voor de rijpere huid – Neem een Pack B en vermeng deze met de Ringana Antirimpelcrème. Deze combinatie geeft met name de rijpere huid een aanzienlijk boost en heeft een heerlijk verzachtend en voedend effect.  Breng de tot een gladde massa gemengde crème aan op het gezicht en laat deze een kwartiertje inwerken op de huid. Leg intussen een klamme, vochtige handdoek over het gezicht en laat deze gedurende de tijd dat de crème inwerkt over het gezicht. Even lichtjes afspoelen met lauwwarm water en klaar!

Hydraterend recept voor de droge, rijpere huid – Dit recept is een van de krachtigere toepassingen voor een droge, rijpere huid. Neem een Pack Antiox en vermeng deze met de Hydroserum en Crèmeconcentraat Nr 4. (Anti-aging en vochtigheidsmasker). De procedure is gelijk aan de eerste twee recepten, alleen sluit je af met de crèmeconcentraat.

Verstevigend recept voor de slappere, rijpere huid – Neem een Pack B en vermeng deze met de Ringana Structuurlipiden. Laat dit 20 minuten op de huid inwerken. Spoel daarna het gezicht af met lauwwarm water en breng de Crèmeconcentraat nummer 3 aan.

Terwijl men een masker neemt, kan men een handpeeling doen. Hiervoor neem je de Ringana Hand- en nagelbalsem en combineert deze met 2 druppels badolie en de structuurlipide. Breng het mengsel op de handen aan alsof je je handen wast en wrijf deze net zo lang tot de crème is ingetrokken.

Met de bovenstaande toepassingen kun je je huid een extra oppepper geven. Denk bijvoorbeeld aan een avond waarin je in de rook staat of na een lange vliegreis en je hebt een vermoeide, futloze huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *