Mijn top 5 van Ringana huidverzorging producten

Toen ik in juli 2014 kennismaakte met de Ringana huidverzorging was ik direct verkocht. Al jaren was ik op zoek naar een cosmetica merk dat voldeed aan mijn hoge voorwaarden: 100% natuurlijk, dus niet met toegevoegde synthetische ingrediënten. Talloze merken, die alle claimden ‘natuurlijk’ te zijn, had ik al geprobeerd. Elke keer bleken er toch nog weer synthetische stoffen in de zitten. Écht natuurlijk leek er niet te bestaan. Ik was bij Ringana, net zoals bij alle merken, in eerste instantie sceptisch, vanwege mijn gevoelige huid, maar op de Ringana huidverzorging reageerde mijn huid verbazingwekkend positief.

Ringana legt de lat hoog

Ringana legt de lat voor de concurrentie hoog, zeer hoog. Niet alleen bestaan de Ringana cosmetica producten uitsluitend uit natuurlijke, verse ingrediënten, zelfs de productiemethodes en het Ringana huidverzorgingverpakkingsconcept zijn duurzaam. Dat maakt de Ringana standaard tot uniek in de wereld.

In het overzichtje hieronder laat ik je mijn top 5 van Ringana producten zien. Natuurlijk is zo’n miniverkiezing persoonlijk, want eigenlijk ben ik weg van vrijwel alle Ringana huidverzorging producten.

Nummer 5 Ringana Hydroserum

Ringana hydroserum is een zeer voedende crème, samengesteld uit plantaardige, hydraterende bestanddelen. Een schril contrast met de dagcrème die ik voorheen gebruikte, aangezien die na een paar uur altijd een droog en trekkerig gevoel gaf.

De Ringana hydroserum reguleert het vochtgehalte van mijn huid. De ingrediënten zoals aloë vera gel, hyaluronzuur, vitamine E, vitamine C, lecithine en ectoïne, reguleren en zorgen voor een gezonde, soepele huid. De unieke ingrediënten in Ringana hydroserum versterken de huid en hierdoor is deze beter bestand tegen invloeden van buitenaf.

Nummer 4 Ringana Zelfbruiner

Mijn benen zien over het algemeen minder zonlicht dan mijn armen en gezicht. Daarom vind ik de Ringana Zelfbruiner zo ideaal. Je verdeelt deze gemakkelijk en egaal over de huid. Je brengt hem zo vaak aan als je wilt. Omdat deze uit enkel 100% natuurlijke ingrediënten bestaat, is het een zeer veilige zelfbruiner met als leuke bijkomstigheid dat deze ook zeer geschikt is als aftersun, maar zoals ik zelf heb gemerkt ook zeer effectief muggen op afstand houdt.

Nummer 3 Ringana Bodymilk

De Ringana bodymilk gebruik ik zeer regelmatig. Ook al heb je geen droge huid zoals ik dat heb, is de bodymilk toch heerlijk om je huid soepel te maken. Warm de bodymilk op tussen de handen en breng daarna aan. De bodymilk is zo mild en verzorgend, dat deze ook prettig is voor gevoelige babybilletjes.

ringana getinte cremeNummer 2 Ringana Getinte crème

Ik gebruikte altijd van die foundation crèmes die mijn huid helemaal afdekten. Daarvan kreeg ik uiteindelijk nog meer acne, omdat alle poriën verstopt gingen zitten. Met de Ringana Getinte crème is dat anders. Het is een milde crème die uitstekend geschikt is voor elk huidtype, ook voor de zeer gevoelige huid. Hij past zich aan aan je huidskleur en zorgt voor een natuurlijke teint.

Nummer 1 Ringana Tandolie

Mijn zeker wel absolute nummer 1 is de Ringana tandolie. Deze manier van tandverzorging is absoluut uniek in de wereld. De vloeibare variant voor mondverzorging is heerlijk als verfrissing tussendoor, maar ik doe er ook wekelijks oil pulling mee en poets er dagelijks mijn tanden mee. Een zachte tand- en mondverzorging met een milde muntsmaak. Voor onderweg is een sample tandolie handig, deze kan je hier aanvragen.

Ringana producten zijn te koop via de webshop

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *